31 juli 2010

Vilka...

är ni som är inne o kollar min blogg då & då???? Jag har några stycken lite små kul :)
det är svårt att få till en bra sida tycker jag.. skulle vilja ändra på en del saker men jag är ju URDÅLIG på det här med BLOGG. Har en vän som hjälper mig när det kör ihop sig för mig, TACK MARIE!!!

Hoppas ni hittar något som är kul o se på eller läsa!!!

Ett stort tack till er som kollar in då & då


Kram Pia

Streeet fight....

mellan S & T gatan idag... S utmanade T gatan här på campingen med en fotbollsmatch, (men det var tufft motstånd när dom satte in yngre killar som spelade)Plannen var från början så här.... 2 tjejer på plan o "gubbarna" som bor på gatorna skulle spela alltså inga "andra" vi förlorade med 5 3, men vi såg oss själva som vinnare för vi spelade med rätt "gubbar på plan" en liten kul grej hoppas att det blir en liten tradition.. Jag var INTE me o spela har ALDRIG spelat fotboll, vet bara att bollen är rund o ska in i ett av målen mer än så vet jag inte ;)

nu sitter jag o dricker MATEUS Rosèvin o äter vindruvor....mmmm så gott

Kram Pia

30 juli 2010

små skor....



till en dophandduk, så söta tycker jag!

Kam Pia

29 juli 2010

Borås Tidning...

... såg ni Jonas??? Det kan ni inte ha missat... Det var en bra artikel om getingar!!

Nu är jag o barnen i Varberg o har det skönt, idag små regnar det lite så det blev en liten stund över till att få skriva av sig lite :)
Wilma väntar på sin kusin Nora som ska komma ner över dagen idag.... Stackars Melvin hans kompisar åker hem idag o ska kolla till sina hem i ett par dagar! Men han överlever nog :)

Själv ska jag försöka läsa färdigt boken "så länge vi båda andas" har inte mycket kvar men man blir ju avbruten hela tiden :) Sen ska nog måla tånaglarna..

Nu hör jag Wilma sjunga "Nu ska jag ta min boll o gå till fotbollsplan... lite småknasig låt.....Men munnen drar sig uppåt med ett litet leende när man hör den :)

Längtar till imorgon för då kommer min Jonas ner HÄRLIGT..

Kram till er alla
Pia

26 juli 2010

Jag är snart tebax......

från semsetern.. då blir det lite mer inlägg.. sen strular min sida lite o jag ska få hjälp med det :) Då kommer det laddas upp med bilder tjohooooo så kul...

Annars mår vi fina fisken, sååå härligt med semseter jag skulle kunna ha det så här jämnt inga problem... Är hemma ett par dagar o donar med blommor o dammråttorna som har hittat hit under sommaren...

Pajen står i ugnen som ska smaskas på idag mmmm. men tyvärr tycker itne barnen om det så det blir två rätter att laga idag men det gör inget!!!

Så alla vänner då vet ni att livet rullar på som vanligt fast mina inlägg inte blir så ofta som jag tänkt under sommaren :9

Kram Pia

18 juli 2010

Filmtajm

...för barnen & mamma sitter o bloggar o tar två glas rose, mums så gott:) Börjar bli haj på det här;) Jonas har åkt hem o ska jobba några dagar. Hoppas hans fot snart blir bättre. Love You!!! Jag läser sista delen av stephen meyers (twilligt) böckerna sååååå bra dom är. Längtar till jag ska få se filmerna!!!! Saknar redan syster yster o familjen dom är i italien i 2 veckor gottegrisar.. Men det är dom värda!!
Kram till er alla

13 juli 2010

Kaaabooom...

var det har smällt i idag i varberg.. wilma flög upp ur sin säng o sprang till oss... det var verkligen en riktig SMÄLL o vilken blixt sen me..... Låg vaken en stund sen somnade vi om igen vaknade halv elva!!!!!! Men vi har gått en promenad diskat o plockat ändå. Nu väntar jag på att "gubben" ska prata färdigt i telefonen så vi kanske kan ta en tripp till stan o BOLAGET :)

Igår var vi hos våra kära grannar i stafsinge, Så mysigt, vi åt hamburgare o korv med bröd så gott det va, sen blev det stranden, jag o A-M låg i vattnet en bra stund pratade om deras kroatien resa m.m. Tack för en helmysig dag. Det gör vi gärna om snart igen.

Kram Pia

10 juli 2010

.....

....idag har melvin förstått hur härligt det är att bada... Annars har han varit en landkrabba hela tiden. vi har varit i 3gånger idag tjhooo för melvin. Mamma o jaska var o hälsade på en sväng o sen blev det dopp i havet. Jonas har haltat i med mig 2 gånger ner till havet annars har han legat i högläge med foten hela dagen. pia hämta det, pia gör det, gör det m.m..... Nädå det är ingen fara jag hade varit värre ;)Men vilket underbart väder det har varit idag helt perfekt.
Kram Pia

3 juli 2010

Badat

...i havet idag så skönt... var faktiskt i nu igen vid halv nio tiden vilka våger det var me... när man väl har doppat sig så är det skönt. Jag sitter nu o dricker rosevin, o bloggar lite Jonas kollar på fotboll & barnen är ute o med kompisar o leker... så fantasktikt... jag börjar min semester på 5 veckor på måndag.. TJOHOOOOO så skönt vi ska ha det... Tyvärr kan jag ej sätta in kort på denna dator vi har me, så det kommer att komma lite inlägg istället. Njut nu alla vänner av sommaren den verkar ha kommit för att stanna detta år...
Kram Pia