30 sep. 2010

Nya handdukar!!!





Snart dax för julkappar =) (Handdukar o ge bort eller till julavslutningar m.m.)

Kram Pia

29 sep. 2010

Gegga....




Melvin var o lekte med Karl i söndags, så när jag skulle hämta dom låg dessa kläder i trappan... mysigt!! förstår josefin att hon inte ville ha in 2 geggia killar... Fick ett leende på mina läppar när jag såg det..

Kram Pia



Kanske inte världens bästa ljus men så här blev det med lamporna... jag är nöjd

Kram Pia

28 sep. 2010

vilken helg

Oj så snabbt helgen går.. fredags var vi på höstmarkanden, mysigt sen var det TJEJTRÄFF på kvällen såå underbart igen =) Tack josse för den goda maten, & tack alla UNDERBARA tjejer för en fantastik rolig kväll.

Lördan var jag otrolig PIGG för ha varit på tjejkväll :) den rusade oxå bara förbi... sen på söndagen åkte jag & mamma till viskafors å lamputförsäljningen klart så var jag tvungen o köpa oxå =) bild kommer imorgon..

Kram Pia

23 sep. 2010

Köer....

Helt otroligt vilka köer det har varit i knalleland idag, hoppas att ni inte har varit där... Jag har aldrig någonsin sett ngt liknande..

Slutade kl 6 idag yippiee, men var inte hemma förän 5 i 7 grrr. Fick åka runt fristad o hem ville inte stå i den långa kööön som det var då me... Hallå har inte folk bättre för sig än o åka på rea till elektronik affär...(tror att det måste varit det)


Mina tankar går till en god vän idag med vars mamma är dålig. BAMSEKRAMAR

Kram Pia

22 sep. 2010

Krånglar...

blir så irriterad av all denna elektronik som inte fungerar som det ska.... när man sitter o ska skriva o lägga in kort så grrrr fungerar inte internet bara slutar o fungera.. nu sitter jag med wilmas dator i sängen!!! Tur att vi har ett separat internet på den, ellr vad det nu heter .

Kram Pia

19 sep. 2010

Här är dom!!!




blev så glad över dessa lyktor jag köpte i ullared =)

Kram Pia

17 sep. 2010

Tjhooo

snart blir det ullared... ska bli kul o åka ner o kika lite :) har lovat för mig själv attt inte handla sååå mycket får se vad det hamnar på till slut =)

Igår hade vi mys efter wilmas match mot sjömarken.. tyvärr blev det förlust :
Kaminen är igång =) love it!!!!

15 sep. 2010

Bio...

....idag med en god vän Hannele vi såg SALT och den rekommenderar jag verkligen såååå bra den va. Tummen upp för den!!!

Efter bion tjatade vi lite, men jag hade bråttom hem för jag skulle ut o gå med Lena det regnade, fasiken det är ju bara vatten...Det var härligt...

Kram Pia

Beställningskort!!




Så kul när man får beställning på kort :)

Kram Pia

12 sep. 2010

en härlig





lördagseftermiddag... Vi gjorde minsta möjliga i lördags (ovanligt för att vara oss) man blev ju nästa helt slut av att inte göra ngt alls.. konstigt...

Kram Pia

Lilla fågel




akta dig, akta dig.... ilördags flög det in en fågel i vardagsrumsfönstret.. Tog lång tid för han o kvikna till, stackars liten...

Kram Pia

5 sep. 2010

Måste bara....



....visa var hos min frisör i fredags, och vips så gjorde hon sååå fina lockar i mitt hår jag bara älskar det.... (Kolla in i spegeln så ser ni:)

Kram Pia

Kvällspromenad






Lite kort tagna under våran kvällspromenad, ett bra sätt o få med barnen på promenad fiffigt eller hur ;)

Så fina solroser vi såg på vägkanten.
Helge tittar fram ur sitt bo ;)

Kram Pia