9 maj 2010

Match

GSK/MIF mot Sjömarken idag kl 18,00. vilken spännande match tur att man inte är med på varje match för man ropar o hejar och är nervös... tyvärr så förlorade tjejerna med 3-1 men dom kunde ha vunnit hade lite otur med sina målchanser men så är det ibland. Det är Wilma som är nummer 11 våran duktiga fotbollstjej!!
Efter matchen åkte vi till bollebygd, jonas jaktmarker.. skulle kolla på fodermaten til grisarna. men när vi gick så hörde jag att det prasslade i skogen helt plötsligt knappt 50 meter framför mig så springer det förbi en älg... fram med kameran, men han sprang förbi så fort så det blev inget kort.... Jonas sa att hans kulle kolla om dom kunde stå på andra sidan av kullen så han kröp o ålade sig dit... jajamen där var den, så barnen kröp o ålade sig fram till jonas så det var ju bara till att följa me:) tysta som små möss alla 4.. men det var ju inte bara 1 älg UTAN 3!!! Tyvärr är det lite suddigt kort (hade ju inte med stora objektivet) men blev ganska så bra ändå!!!
Där dom parkera sina bilar i skogen är det någon/några DÅRAR som tror att det är en sopptipp i skogen så det går ju bra o slänga datorer, kryckor, bilstol, toalettstol m.m. Jag blir så ARG när jag ser sånt Vad tror dom att grejerna får fötter o hittar till soppstationer själva!!!
Kram Pia

Inga kommentarer: