21 maj 2010

Nu är...

jag tillbaka.. veckan har gått fort har inte hunnit me o blogga... Jag var ledig i onsdags, då jag städat huset, var ute i trädgården o rensade på kvällen ett par timmar.. aj aj vad det började klia på ryggen på kvällen tänkte inte så mycket mer på det sen. men natten... phu kliat & kliat så jag höll på att bli TOKIG.. stora BÖLDER hade uppkommit!!! hann inte tänka mer på det..
Melvin hade Lövängsloppet på torsdag morgon 9.20 gick starten , oj vad barnen sprang.. jag var me för annars hade melvin missat för han skulle börja vid middagstiden. Men så kul det va o få se hur det gick till... vad duktiga dom var, efteråt fick barnen medaljer. Oj vad dom sken upp!!! Sen var det ju så VARMT jag höll på att smälta bort, tur att melvin fick stanna den sista halvtimmen som var kvar att jag fick tid över me o få duscha innan jobbet det var verkligen behövligt jag lovar jag har inte svettats så mycket sen vi var i thailand!!!!
på kvällen var det dax för kalas, jonas fyller år.. vi grillade o bjöd på sallad, potatissallad med pommes till. Mums så gott...
fredag morgon var det lite mycket me, på natten var det ett monsun regn i målsryd som jag vet inte vad det kom ifrån vaknade kunde inte somna om förrän halv sju igen.. å då skulle jag upp kvart i 8...oj jag orkade inte gå upp!!!!
Fredag jobbade jag till 6 sen hem o packa in i bilen för vi ska till husvagnen och vi tog en SNABBIS in på ullared, oj att jag klarade det på 20 min.. phu men det var stressigt, lovade min chef att jag skulle köpa lite grejer till henne oxå men jag hann. phu... aldrig mer 20 minutare i ullared!!!
Nu sitter jag med Wilmas dator, har ett glas vin jämte mig med gott!!!
Och mina BÖLDER är kvar o dom är stora o kliar nått så F.......T
Trevlig helg alla
Kramar Pia

2 kommentarer:

Anonymous sa...

Vad du är hurtig vännen!
Blev helt slut av att bara läsa det du skrivit!
Kram k

Pia sa...

Men kul att du läste klart :) då var det inte så tråkigt :) :)
Kram